Noutăți

Master în informatică criminalistică și investigare a criminalității informatice

În cadrul proiectului este prevăzută participarea la examenele primului semestru în cadrul programului de Master în informatică criminalistică și investigare a criminalității informatice pentru un număr de  15 reprezentanți ai Ministerului Public (5 din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, 5 din cadrul DIICOT și 5 din cadrul DNA). Masterul se desfășoară la Dublin, Irlanda, în cadrul University College of Dublin – Şcoala de Investigaţii Criminalistice Informatice. Examenele se vor susține în perioada 8-12 decembrie a.c. în vederea obținerii certificărilor privind promovarea cursurilor din cadrul programului de Master anterior amintit.

Debutul programului de Master a fost în data de 9 septembrie 2019 și va avea o durată de 2 ani.

Motivul care a stat la baza alegerii acestui program de Master a fost acela că este conceput special pentru agenții de aplicare a legii, iar Centrul UCD pentru Investigații Criminalistice Informatice este una dintre cele mai importante instituții de nivel european specializată în furnizarea de instruire în domeniul informaticii, care se adresează profesioniștilor în domeniul aplicării legii, nu numai celor din Europa, ci și celor din SUA și Asia.

Va recomandam sa cititi urmatoarele

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept NU ACCEPT

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE